2019年2月1日 星期五

中新网要闻导读: 农业农村部通报10起农业转基因生物安全管理违规行为

中新网要闻导读
 
农业农村部通报10起农业转基因生物安全管理违规行为
Feb 1st 2019, 15:59

  中新网2月1日电 农业农村部办公厅近日通报10起农业转基因生物安全管理违规行为处理情况。据介绍,农业农村部门在监管中发现少数研发试验单位、南繁试验单位存在违规开展试验的问题,少数加工企业存在安全控制措施落实不到位的问题,少数种子企业存在违规制种的问题。农业农村部门已对违规行为进行了严肃处理。

You are receiving this email because you subscribed to this feed at blogtrottr.com. By using Blogtrottr, you agree to our policies, terms and conditions.

If you no longer wish to receive these emails, you can unsubscribe from this feed, or manage all your subscriptions.

沒有留言:

張貼留言